Op de krachtige smaak van Bouillon Herkules waren we als kind al verzot. En ons mama voor ons, want ook oma toverde haar dagelijkse keuken op tafel met behulp van iedereens favoriete smaakverfijner. Toen die verloren dreigde te gaan twijfelden we dan ook geen moment om het verhaal nieuw leven in te blazen en als enige de kwaliteitsbouillon te verdelen. Herkules is een hemels lekkere bouillon bereid met enkel de beste natuurlijke ingrediënten.

Z’n heldhaftige smaak stamt van een familierecept uit 1944 en is ook heel die tijd heerlijk herkenbaar gebleven. Maar de tijd staat niet stil, en wij dus ook niet. Daarom barst Bouillon Herkules nog steeds van de smaak, maar vind je er vandaag helemaal geen bewaarmiddelen, kleurstoffen of e-nummers in terug. Onze bouillon is bovendien vegan-friendly en vrij van gluten en allergenen. Want ‘t zou zot zijn dat de traditie waar wij zo zot op zijn in jouw keuken zou moeten ontbreken.

Laat ‘t u smaken!
Emma & Bram

EEN LEPEL VAN VERSCHIL...

Vaak is 1 theelepel bouillon al voldoende
om elke maaltijd op smaak te brengen.

REVIEWS

  • Olly Ceulenaere
    “De kippenbouillon is voor mij de topper van het assortiment. Ik proefde direct de mooi gekookte hensmaak, ondersteund met mooie vegetale toetsen. Deze kippenbouillon is perfect gedoseerd en dus te gebruiken bij tal van mogelijkheden.”
    Olly Ceulenaere
    chef Publiek